Influente

-Sunt lucruri care iti plac: joaca, mancarea, plimbarile, etc., dar nu poti avea parte de ele daca nu este pace, iar pacea nu poate exista daca nu exista si respectul fata de fiinta umana, iar respectul fata de om nu poate exista daca nu exista respect fata de Dumnezeu.
-Cum asa?
-Pentruca El a creat omul dupa chipul si asemanarea Sa, si daca nu-L respecti pe El, nu vei respecta nici ce a creat El. Si daca nu-l cinstesti pe un om pe care-l vezi, Cum Il vei cinsti pe Dumnezeu, Pe care nu-L vezi?
A cinstit Hitler pe Dumnezeu? Dar Stalin? Dar cei de pe Wall Street?
La fel ca pomul, si omul poate fi cunoscut dupa roadele lui. Nimeni nu culege struguri din maracini.
 „Caci omul bun, zice, scoate din comoara buna a inimii lui cele bune, iar cel rau scoate din comoara cea rea a inimii lui cele rele"
-Este creat omul dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu?
-Hristos spune: ”Adevărat zic vouă, întrucât aţi făcut unuia dintr-aceşti fraţi ai Mei, prea mici, Mie Mi-aţi făcut.”
”Întrucât nu aţi făcut unuia dintre aceşti prea mici, nici Mie nu Mi-aţi făcut. ”
Cand suntem lacomi nu tinem cont de cel de langa noi.
-Le pasa lupilor de problemele oilor?
-Nu, nu le pasa de problemele lor, dar vor sa profite de pe urma lor. Cu cat taxele sunt mai mari, cu atat lacomia, cruzimea lupilor e mai mare.
Asa vei sti de cine e la conducere intr-o tara, intr-o religie. Cand conducatorii profita, vei sti ca sunt lupi. Un om de bun simt nu-si etaleaza decat bogatia spirituala, sufleteasca.


Oamenii pot construi pe nisip sau pe stanca, e bine insa sa ai nu doar o cladire solida ci si o baza solida pe care ai pus cladirea. Numai asa ea poate adaposti in siguranta pe cineva indiferent de vreme.


Va doresc numai bine!
Multumesc tuturor celor ce ati continuat sa vizitati acest blog!
Postări populare