Floarea lui CuptorOrice lucru poate fi transformat cu ajutorul imaginatiei.


Agatate pe perete , de mare utilitate in bucatarie dar respinse in sufragerie.
Tablourile, ne incanta privirile, sunt puse in sufragerii, dormitoare, expozitii, ca sa bucure privirile celor ce le-au achizitionat si ale vizitatorilor lor.
Sunt multe lucruri pe care o gospodina le are agatate in bucatarie, de folos real, ca de exemplu manusile ce o protejeaza de arsuri atunci cand scoate o tava cu placinte din cuptor. Dupa o vreme, ele nu mai arata asa frumoase ca la inceput, dar sunt la fel de folositoare.
Oamenii au un ciudat simt al valorilor.
Era o gluma:
…Doua prietene discutau:
-Nu stiu ce sa fac cu baiatul meu, nu e bun la nimic.
-Pai, fa-l teolog…
Acel baiat face o facultate(de cand, doar facand o facultate, ai o relatie mai buna cu Dumnezeu?), oamenii ii dau slava desi nu prea inteleg ce spune si nici el nu traieste ce vorbeste, dar are un loc inalt in societate, bine primit peste tot. Chiar da sfaturi, bun moralist, faptul ca ia bani nefacand nimic, asta nu-l deranjeaza.
Altii sunt foarte priceputi, ii rogi ceva si te ajuta, stiu multe lucruri de real folos, dar nu au studii, nu au costume, nu sunt cineva in societate, nu ii vezi invitati la Gale, ca de, te fac de ras.
Multe lucruri anapoda...
Eclesiastul spunea: Am vazut robi calari, si voievozi mergand pe jos ca niste robi.
Cand treceti pe la bucatarie, amintiti-va acestea.
Salutari tuturor celor ce trec pe aici!

Comentarii

 1. Ai dreptate,daca se mai adauga si putin talent,succesul e garantat.Tu ai fost binecuvantat cu amandoua.Fii fericit.

  RăspundețiȘtergere
 2. asta le intrece pe toate ! poate ptr ca eu iubesc metaforele ? imi place atat de mult ?fantastic Robert . ma rog ca intr-o zi desenele taler sa ajunga sub ochii care trebuie . ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. Desenul acesta e absolut minunat Robert! Iti doresc in continuare multa imaginatie, ca sa poti transforma lucrurile obisnuite in desene minunate. Si multumim ca le impartasesti si cu noi! :)

  RăspundețiȘtergere
 4. multumesc, Solidaster. din pacate, asta ma deprima, imi aduc aminte de versurile:''muntii nostrii aur poarta/ noi cersim din poarta-n poarta''
  multumesc de vizita, Lavinia. multe impliniri!
  Alm, e unul dintre cele mai banale desene ale mele, aranjamentul ajuta. se pare ca au ajuns sub ochii cui trebuia, dar nu avea ochelarii la el.
  Rappa_ru', nu stiu ce inseamna artistic, nu am facut scoala de arta:). numai bine iti dorec!
  Roxana C., multumesc pentru urari, toate cele bune!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare